Katana

Scroll for mer

Katana er et digitalt mini-byrå

Vi designer, utvikler og drifter digitale løsninger, slik som websider, apper og windows applikasjoner.
Vi leverer komplett pakke på løsninger, alt fra brukergrensesnitt til backend programmering og hosting.

Metodikk

Vi er unge og dyktige utviklere, som opererer med et ekstremt tett bånd til kundene våre. Vi er opptatt av raske resultater, god oppfølging og innovative løsninger. Alt vi lager er skreddersydd etter kundens behov, vi er kompromissløse i utførelsen. Vi brenner for faget, og er lidenskapelig opptatte av gode løsninger.

Litt om oss

Ole Haaland

Studerer robotikk og kybernetikk på NTNU. Superdyktig på interaksjonsdesign og brukeropplevelse. Finner alltid kreative utfordrende løsninger. Brennende lidenskap for god design og godt håndverk, også bak kulissene.
ole@katana-tech.com / facebook / (+47) 99 55 55 99

Håkon Harnes

Studerer informatikk på NTNU. Et øye for det estetiske, ser muligheter der andre ser problemer. Lidenskaplig opptatt av moderne teknologiske løsninger. 5 års fartstid i bransjen i alt fra selskaper som omsetter i hundremillioner-klassen ned til mindre organisasjoner drevet på frivillig basis.
hakon@katana-tech.com \ facebook \ (+47) 95 75 76 94

Verdens deiligste CMS

Kundene våre liker det enkelt, og vi så at alle de store CMS løsningene var så tungvinte at kundene trengte opplæring for å bruke dem. Dette syntes vi ikke noe om, så vi lagde rett og slett vårt eget, superenkle CMS. Å endre på en nettside skal være nærmere powerpoint enn excel. Løsningen er stand-alone, og brukes også av andre.

Ta en titt

Portfolio

30% av all surfing skjer på mobile enheter

og trenden er økende. Derfor er det svært viktig å ha nettsider som er tilpassede mobiler og nettbrett.
Alle vår nettsider leveres med responsivt design, så brukerene skal få en god opplevelse, uavhengig av platform.

Ta kontakt

for en uforpliktende prat

Send

La oss ta hånd om drift

Mange bruker separate utviklere og driftere. Dersom ønskelig kan vi ta oss av drift, og spare dere for mang en hodepine. Når utvikleren også drifter, sikrer man seg mot dissonans, og utviklingen kan foregå mye raskere.

Vi leverer månedlige rapporter med statistikk over besøk og brukerinteraksjon, slik at løsningen kan videreutvikles på best mulig måte. Vi kan også drifte dine eksisterende løsninger til en gunstig pris.

Ta kontakt for drift

AURORA

Design | Utvikling | Hosting

http://aurora-music.com